Vokal Teambuilding

Vokal teambuilding med Heidi Bisgaard

Igennem en årrække har jeg arbejdet som instruktør til virksomhedsevents med vokal teambuilding i fokus.

Arbejdsglæde og motivation er blevet et vigtigt tema i de danske virksomheder, og her kan vokal teambuilding for alvor gøre en forskel. Der sker noget helt specielt med humøret og sammenholdet i virksomheden, når medarbejderne synger og samarbejder i en ny kontekst.

Med vokal teambuilding kan jeg hjælpe organisationer med at opnå større fællesskab og engagement blandt medarbejderne og på den måde skabe fælles udvikling og succes i virksomheden.

Jeg fokuserer primært på processen i vokal teambuilding og i mindre grad på det endelige resultat. Det handler om at forbedre samarbejdet og fællesånden på arbejdspladsen, og det skal være sjovt at være med.

Vokal teambuilding kræver ingen sang- eller musikalske forudsætninger. Alle kan være med uanset kompetencer, påklædning, alder osv. Derudover kan vokal teambuilding tilpasses alle virksomheder, stor som lille, og kan integreres i alt fra kurser, julefrokoster, temadage osv. Mulighederne er mange, så tøv ikke med at kontakte mig for forespørgsel eller booking. Ring 26390926 eller send mig en mail

Læs om musikalsk teambuilding >
Se også teambuilding med gospel >