Vokal Teambuilding

Vokal teambuilding med Heidi Bisgaard

Igennem en årrække har jeg arbejdet som instruktør til virksomhedsevents med vokal teambuilding i fokus. Arbejdsglæde og motivation af medarbejdere er for alvor blevet et tema i de danske virksomheder, og her kan sang og vokal teambuilding virkelig gøre en forskel. Der sker noget helt specielt med humøret og sammenholdet i virksomheder, når medarbejdere synger sammen og samarbejder i en ny kontekst.

Med vokal teambuilding kan jeg hjælpe organisationer med at opnå større fællesskab og engagement blandt medarbejderne og på den måde skabe fælles udvikling og succes i virksomheden.

Jeg fokuserer primært på processen i vokal teambuilding og i mindre grad på det endelige resultat. Det handler om at forbedre samarbejdet og fællesånden på arbejdspladsen, og det skal være sjovt at være med.

Vokal teambuilding kræver ingen sang- eller musikalske forudsætninger. Alle kan være med uanset kompetencer, påklædning, alder osv. Derudover kan vokal teambuilding tilpasses alle virksomheder, stor som lille, og kan integreres i alt fra kurser, julefrokoster, temadage osv. Mulighederne er mange, så tøv ikke med at kontakte mig for forespørgsel eller booking.

Læs om musikalsk teambuilding >.