Workshop

Har I brug for ny inspiration og nye udfordringer i jeres kor, på jeres arbejdsplads, på jeres skole, eller er I bare interesserede i at bruge jeres stemme og have en sjov dag?

Book en gospel workshop med korleder Heidi Bisgaard, som passer præcis til jeres ønsker og behov. Kontakt for info og booking tlf. 69103350 eller send en mail
Heidi afholder workshops med sangere i alle aldre og på alle niveauer. Nedenfor ses eksempler på nogle af de forskellige workshops, Heidi tilbyder.

Workshop for børn og voksne

Jeg har det meste af mit liv beskæftiget mig med musik og sang, og jeg elsker det!

Som dirigent og korleder har jeg bred erfaring i at arbejde både med amatører og professionelle – unge og ældre. Jeg tager som regel udgangspunkt i gospel-genren, men underviser også gerne i andre stilarter. Se f.eks. familie-gospel-dag >

Workshop for begyndere

En kor-workshop for begyndere passer til kirker, musikskoler, højskoler, gymnasier o.lign. Heidi Bisgaard indstuderer et repertoire med deltagerne, og workshppen afsluttes evt. med en offentlig/værksteds-koncert. Her kan alle være med, uanset erfaring, niveau og alder. Varighed fra ½ til 2 dage.

Se mit tilbud med gospel for konfirmander >

Workshop for øvede/ kordoktor

En kor-workshop for øvede henvender sig til musikkonservatorier, musikhøjskoler, universiteter, gospelkor, som ønsker inspiration. Heidi Bisgaard indstuderer et repertoire med deltagerne, og workshoppen afsluttes evt. med en offentlig/værksteds-koncert. Undervisningen vil, udover sangindstudering, indeholde undervisning i sangtekniske detaljer, klangfarver i sangen, kor-performance, dynamik m.m. Varighed fra ½ til 2 dage.

Firmakor

Lad jeres medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne i virksomhedens og skab jeres helt eget unikke firmakor. Et ugentligt fyraftenskor giver mange fordele for både virksomheden og medarbejderne. Se teambuilding >

Gospelfestivaller og kurser

Heidi Bisgaard underviser og optræder indimellem på korfestivaler bl.a. med Vox 11, som hun er leder af.

Se tilbud med Korleder Workshop >

– – –
Tusind tak for sidst! Jeg har fået særdeles positive tilbagemeldinger såvel fra workshopdeltagere som tilhørere siden forrige lørdag, så der er god stemning for en ny aftale næste forår. Jeg synes, at workshoppen var rigtig veldisponeret mht. at undervise grundigt og alligevel med en fin energi og tempo.
De bedste hilsner Anne Birgitte Jørgensen – Organist, Rise Kirke, Ærø