Koncert

Gæstesolist / sammensat besætning

Vox 11

Jeg optræder for tiden med nedenstående ensembler, men kan også bookes som gæstesolist eller med et til anledningen sammensat hold af sangere eller musikere. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke, kan du udfylde booking-formularen med tid, sted, ønsker osv. Så vil jeg forsøge at svare så hurtigt som muligt. Du kan også ringe på 26390926 eller sende en mail

Vox 11

Vox 11 er et unikt og internationalt anerkendt rytmisk vokalensemble med dybe rødder i den jyske muld. Gruppen består af 10 rutinerede sangere, som siden 2002 har sunget groove-baseret a cappella musik inspireret af moderne R&B, pop/rock og det nordiske klangunivers. Gruppen er prisbelønnet og har koncert- og turnévirksomhed i såvel ind- som udland. Bag sig har Vox 11 tre CD-udgivelser: Take Off fra 2008,  Roots fra 2013 samt Home for Christmas 2015.

Med Vox 11 er man sikret en unik koncertoplevelse takket være gruppens indlevelse, musikalitet, samklang og særlige charme, som gang på gang fænger, berører og bevæger. Heidi Bisgaard Jondahl er medsyngende leder af Vox 11.
www.vox11.dk

Gunnertoft Gospel Singers

Gunnertoft Gospel Singers er et professionelt gospelkor med sangere fra hele landet. Koret har blandt andet optrådt med Nabiha, Burhan G, Mads Landger, Jacob Dinesen, Michael Falch, Fallulah, Erann DD, Søs Fenger, Julie Berthelsen, Søren Huss, Martin Brygmann m.fl.

Gunnertoft Gospel Singers har udgivet to albums, som tilsammen er solgt i mere end 185.000 eksemplarer. I julen 2017 sang koret backing i TV2s juleshow “Alletiders Jul”.
www.gunnertoft.dk

VelLyd trio

VelLyd trio

VelLyd består af de tre professionelle sangere Heidi BIsgaard, Anders Hornshøj og Natasja Vinther, som gennem 15 år har sunget sammen i ind og udlnd. Senest har de optrådt til fler tv shows – blandt andet kronsprinsparrets kulturpris 2021 på DR. VelLyd synger til alle former for event som fødselsdage, bryllup, jubilæum, konferencer og kirkekoncerter. De har gennem årene høstet stor ros for deres klang, indlevelse og nærvær i musikken.

Psalmisterne

Psalmisterne

Vores salmer er en skat. De fortjener at blive passet og plejet. Og nyfortolket, så de taler til os igen -og igen. Sammen med Psalmisterne skal vi opleve salmerne i et nyt lys, både ved at lytte sammen og synge sammen. Psalmisterne elsker den dybe lyrik, den gode melodi og det levende sammenspil mellem musik og sang, fortolket i et spænd mellem jazz, folk og gospel.

Psalmisterne består af Peter Houe Sørensen på klaver, Mads Houe på kontrabas og Benjamin Kronborg på trommer og Heidi Bisgaard på sang. Du kan høre Psalmisterne på alle online musiktjenester.

Aalborg Gospel Kvartet

Aalborg Gospel Kvartet

Sangerinden og korlederen Heidi Bisgaard er ankermand i Aalborg Gospel Kvartet. Heidi har mange års erfaring med gospel både som solist og dirigent, men også som instruktør til firmaevents med gospel. Heidi Bisgaard er bosat i Aalborg, og hun har ligesom resten af Aalborg Gospel Kvartet en konservatorium-uddannelse i bagagen. Aalborg Gospel Kvartet synger en god blanding af kendte og mindre kendte gospelsange. Og publikum involveres som regel undervejs i fællessang, så gospel-stemningen løftes.

Swing Sisters

Swing Sisters

De tre sangerinder; Heidi Bisgaard Jondahl, Natasja Becker Vinther og Annemarie Jensen – alle med hver deres mange års erfaring på den danske og internationale vokalgruppescene – har nu fundet hinanden til en herlig, swingende omgang trestemmig sang, smil og glimt i øjet for alle pengene!

De fortolker blandt andet Kai Normann Andersen klassikere som ”Gå med i lunden”, ”Pige træd varsomt” m.fl., vugger sig fløjlsblødt gennem deres favorit jazzstandards og giver kendte popsange nye vokaltrioklæder på. Alt
sammen med deres smukt klingende og indtagende stemmer. En koncert med disse tre kvinder bag roret er en oplevelse, man kun kan blive glad af. Et frisk pust og måske endda en mulighed for at få rørt sangmusklen lidt, for hvem vil ikke gerne gå med i lunden og spidse munden?