Musikalsk Teambuilding

Musikalsk teambuilding med Heidi Bisgaard

Musikalsk teambuilding med Heidi Bisgaard i en kirke.
Musikalsk teambuilding med Heidi Bisgaard

Hvorfor?
Musikalsk teambuilding handler om at have det sjovt på en anderledes måde sammen med sine kolleger. At blive udfordret og at styrke fællesskabet gennem musik og sang.  Deltagerne får en oplevelse af masser af aktivitet, glæde og energi.

Hvordan?
Til et event med musikalsk teambuilding starter vi helt fra bunden, og så bygger vi det op i et niveau, hvor alle kan være med, og hvor der er plads til at være den, man er. Enkle sange, klap og sjove rytmer, der giver smil på læben og masser af aktivitet og glæde i rummet.

Hvornår?
Musikalsk teambuilding kan være med små grupper på 8-10 personer og helt op til flere hundrede mennesker på én gang. Udgangspunktet er, at vi alle kan synge, og det er fantastisk at opleve fællesskabet i at synge sammen. Der er masser af muligheder, og jeg kan tilpasse det til netop din anledning – firmafest, sommerfest, julefrokost, temadag eller privatfest (fødselsdag, konfirmation osv.).

Jeg glæder mig til at give dig og dine kolleger eller venner en fantastisk oplevelse med musikalsk teambuilding. Få et tilbud med det samme på tlf. 26390926 eller info@guco.dk

– – –
Tak for et herligt arrangement, der både gav os hæse stemmer og skabte en fantastisk stemning.
Søren Pape Poulsen, Justitsminister – efter teambuilding med Regeringen, 21. maj 2017

Det var simpelthen så fedt, jeg er helt oppe at køre stadigvæk.
Rikke Holm Kristiansen, teamleder – Krifa Herning

Det var et supergodt arrangement, og folk var meget positive. 
Michael Hjortholm – Rechnitzer, Middelfart

Se også kor/sang teambuilding >
Læs kunders udtalelser >