Om Heidi Bisgaard

Jeg er kandidat med speciale i rytmisk sang og korledelse fra Nordjysk Musikkonservatorium, og jeg brænder for rytmisk sang, gospel og vokalmusik både som udøvende kunstner og underviser.

Som sanger, arrangør og korleder i det anerkendte vokalensemble Vox 11, har jeg optrådt i ind- og udland og udgivet Cd-erne Take Off (2008), Roots (2013) samt Home For Christmas (2015). I 2017 var VOX11 det musikalske indslag på DGI ́s afslutningsshow på Aalborg stadion med 17.00 publikummer samt live transmitteret på DR1.

Jeg har medvirket på en række udgivelser bl.a. som backing for Søs Fenger, Erann DD, Laura Kjærgaard og som solist i det professionelle gospelkor
Gunnertoft Gospel Singers, hvis to udgivelser er solgt i mere en 185.000 eksemplarer. Gunnertoft Gospel Singers var backing for artister som Mads Langer, Michael Falch og Nabiha i Tv2 ́s juleshow 2017.

Ud over at være solist i forskellige sammenhænge, står jeg i spidsen for Aalborg Gospel Kvartet samt er en del af trioen Psalmisterne og VelLyd.

I 2019 overtog jeg efter Jakob Gunnertoft gospelmusik.dk og gucobooking.dk som booker og instruktør. Med over 500 teambuilding-sessions i ryggen har jeg en bred erfaring i at lave workshops med sangere i alle aldersgrupper og på alle niveauer. Bl.a. har jeg lavet kurser for SYNG, undervist på gymnasier, højskoler og efterskoler, coachet kor, lavet konfirmand-workshops og ikke mindst gennemført teambuilding med sang for danske virksomheder.

Privat er jeg gift og mor til to dejlige børn.