Referencer

Det siger kunderne om musikalsk teambuilding med Heidi Bisgaard…

Det var simpelthen så fedt, jeg er helt oppe at køre stadigvæk.
Rikke Holm Kristiansen – Teamleder, Krifa Herning

Tak for et herligt arrangement, der både gav os hæse stemmer og skabte en fantastisk stemning.
Søren Pape Poulsen, Justitsminister – 21. maj 2017

Heidi Bisgaard var en succes ud over alle grænser. Hun kom som sendt fra Himlen, dygtig og engageret som bare det… Selv skeptikerne måtte overgive sig 
Tak fordi vi ”fik” hende 🙂
Venlig hilsen Hanne Larsen – CSV Kolding 

Vi vil gerne sende en varm hilsen til Heidi for det fantastiske arrangement, hun leverede til os i Thingbæk Kalkminer i november. Mine kolleger taler stadig om denne fantastiske stemning hun skabte i minen den eftermiddag! Tak for en dejlig oplevelse!
Med venlig hilsen Bettina S. Clausen – Beirholms Væverier A/S

Heidi levede i allerhøjeste grad op til vores forventninger og meget mere end det. Det var en fantastisk start på vores aften! Vi ku’ sagtens ha blevet ved en time mere  🙂
Ja, det har vi altså meget svært ved at tro, at det kan gøres bedre. KÆMPE STORE ROSER TIL HEIDI!!
Med venlig hilsen Randi Hvoslef Stjerne – Sikringskonsulent/ SafeGroup

Heidi er super dygtig engageret og evner at få alle med.
Venlig hilsen Tina Degn Rasmussen – Planlægningschef, Århus Kommune

Det var et super arrangement. Heidi var perfekt.
Venlig hilsen Marianne Carøe – Marianne CARØE, Århus

Fantastisk arrangement – vi kom alle i julestemning!
Venlig hilsen Mette Hviid Boris – Sektionsleder Hjælpemiddel, Svendborg Kommune

Hvis ikke deltagerne var motiverede i forvejen, blev vi det i hvert fald meget hurtigt. Heidi formåede med sit engagement, sin udstråling og sin professionelle tilgang til korledelse straks at få samtlige godt 50 feststemte sangere til at yde det bedste, de havde i sig, og opdage glæden ved at synge gospel.
Heidis show kan kraftigt anbefales!
Jesper Kaae – PROCES-DATA, Silkeborg

Tusind tak for sidst! Jeg har fået særdeles positive tilbagemeldinger såvel fra workshopdeltagere som tilhørere siden forrige lørdag, så der er god stemning for en ny aftale næste forår. Jeg synes, at workshoppen var rigtig veldisponeret mht. at undervise grundigt og alligevel med en fin energi og tempo.
De bedste hilsner Anne Birgitte Jørgensen – Organist, Rise Kirke, Ærø

Det var en super god eftermiddag med Heidi, sikke en energi og humor hun bragte med sig til alle – også skeptikerne 🙂
Med venlig hilsen Susanne Elise Pliniussen – Inklusionskonsulent, Ishøj Kommune

Heidi var super dygtig, og det var en dejlig oplevelse for alle – især bruden.
Nanna Tangaa Hansen – efter polterabendworkshopDet var et supergodt arrangement og folk var meget positive.Dejlig positiv oplevelse, som vi fik rigtig meget ud af.
Michael Hjortholm – Rechnitzer, MiddelfartVi synes, det var virkelig godt og professionelt.Folk blev i godt humør og havde en god energi resten af dagen.
Jonas Hagsholm Pedersen – Sundhedsstyrelsen

Kære Heidi Bisgaard
Jeg skriver for at TAKKE for en fantastisk indsats til vores 2 x 60 års fødselsdagsfest i fredags på Brdr. Koch i Aarhus. Vi er begge meget taknemmelige for den gejst og glæde du kom med til vores fest, og som du gav videre til os og vores gæster med din egen sang og din måde at få os til at synge med på – det var meget stemningsfuldt: Alle var med, og mange har givet dig den bedste respons på arrangementet.  Jeg synes selv at afslutningsnummeret med L. Cohens Halleluja var meget smukt sunget af dig, og bevægende for os at være med til. IGEN MANGE TAK fordi du ville komme og være med til at give os og vores gæster denne oplevelse!!
Mange hilsner Michael Hylleborg og Rita Lange

Jeg har blandt andet lavet teambuilding for følgende virksomheder:

Aarhus Kommune / Aarhus Universitet / Aarhus Universitetshospital / Alfa Laval Kolding / Beierholm Revision / Beirholms Væverier / Bjerregrav Skole / Blicherskolen / Dansk Sygeplejeråd / De Socialpsykiatriske Bosteder Randers / Domstolsstyrelsen / Dupont Nutrition Biosciences / Faaborg-Midtfyn Kommune / Fagligt Selskab For Sygeplejersker i Stomiplejen / H+H Danmark / Horsens kommune / Hunderupskolen / Idrætshøjskolen Århus / Makio / Marianne Carøe / Minimum / Multi-Support / Nationalt Center for Miljø og Energi / Proces-Data / SafeGroup / Siemens Wind Power / Skolen ved Bülowsvej / Skærvebo / Slagter Friis / Socialrådgiveruddannelsen i Århus / Statsministeriet / Svendborg Kommune / Sygehus Hinmmerland / Team Factory / Unisense Fertilitech / VIA Univercity College / M.fl.

Læs mere om teambuilding >