Lav jeres egen firmasang

Har du lyst til, at dit firma skal have noget unikt – noget som bare er jeres? Så skal I lave en firmasang sammen med mig!

Jeres firmasang
Det er sjovt at synge sammen. Særligt når det er noget, man selv har været med til at skabe. Mit navn er Heidi Bisgaard, og sammen kan vi skabe jeres helt egen firmasang.

Sangskrivning
En workshop med sangskrivning kan kombineres på flere måder, alt efter hvor meget tid I har til arrangementet. Inden selve sangskrivningen, så laver vi opvarmning i form af sjove og kreative, musikalske øvelser, som ryster gruppen sammen.

Kendt melodi
Samtidig får I en introduktion til, hvordan man skriver en tekst. Jeg mebringer en på forhånd udvalgt kendt melodi og har måske allerede lavet et udkast til et omkvæd.

Jeres DNA
På baggrund af jeres værdier og kerneord i firmaet, skaber vi versene sammen. Det kan enten være i små grupper eller i en samlet flok alt afhængig af, hvor mange I er til workshoppen.

Optag video
Som afslutning på dagen, skal vi slevfølgelig synge firmasangen sammen. Det kan vi gøre enten med backing-track, pianist eller band. Vi kan også optage sangen, alt efter hvad I har lyst til.

Jeg glæder mig til sammen med jer at skabe jeres firmasang.

· Få et uforpligtende tilbud med det samme på tlf. 26390926 eller skriv til info@guco.dk

Heidi har super energi og fik virkelig sat gang i en fest! Så meget positiv oplevelse.
Katrine Brusgaard – Clear Channel Danmark A/S

Læs mere om teambuilding med sang/kor >
Se også teambuilding med 80-er hits >