Musikalsk Teambuilding

Musikalsk teambuilding med Heidi Bisgaard

Hvorfor?
Musikalsk teambuilding handler om at have det sjovt på en anderledes måde sammen med sine kolleger. At blive udfordret og at styrke fællesskabet gennem musik og sang.  Deltagerne får en oplevelse af masser af aktivitet, glæde og energi.

Hvordan?
Til et event med musikalsk teambuilding starter vi helt fra bunden, og så bygger vi det op i et niveau, hvor alle kan være med, og hvor der er plads til at være den, man er. Enkle sange, klap og sjove rytmer, der giver et smil på læben og masser af aktivitet og glæde i rummet.

Hvornår?
Tid og sted er ikke så afgørende. Musikalsk teambuilding kan være med små grupper på 8-10 personer helt op til flere hundrede mennesker på én gang. Udgangspunktet er, at vi alle kan synge, og det er fantastisk at opleve fællesskabet i at synge sammen. Der er masser af muligheder, og jeg kan tilpasse det til netop din anledning – firmafest, sommerfest, julefrokost, temadag eller runde fødselsdag.

Jeg glæder mig til at give dig og dine kolleger eller venner en fantastisk oplevelse med musikalsk teambuilding. Få et tilbud med det samme på tlf. 6910 3350 eller info@guco.dk

Se også kor/sang teambuilding >
Læs kunders udtalelser >

.