Koncert

Gæstesolist / sammensat besætning

Jeg optræder for tiden med nedenstående ensembler, men kan også bookes som gæstesolist eller med et til anledningen sammensat hold af sangere eller musikere. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke, kan du udfylde booking-formularen med tid, sted, ønsker osv. Så vil jeg forsøge at svare så hurtigt som muligt. Du kan også ringe på 69103350 eller sende en mail

Vox 11

PRESSE1-Vox11-1024x532Vox 11

Vox 11 er et unikt og internationalt anerkendt rytmisk vokalensemble med dybe rødder i den jyske muld. Gruppen består af 11 rutinerede sangere, som siden 2002 har sunget groove-baseret a cappella musik inspireret af moderne R&B, pop/rock og det nordiske klangunivers. Gruppen er prisbelønnet og har koncert- og turnévirksomhed i såvel ind- som udland. Bag sig har Vox 11 to CD-udgivelser: Take Off fra 2008 og Roots fra 2013. Med Vox 11 er man sikret en unik koncertoplevelse takket være gruppens indlevelse, musikalitet, samklang og særlige charme, som gang på gang fænger, berører og bevæger. Vox 11 ledes af Heidi Bisgaard Jondahl og Anders Hornshøj Laugesen.
www.vox11.dk

Gunnertoft Gospel Singers

6Gunnertoft Gospel Singers

Gunnertoft Gospel Singers er et professionelt gospelkor med sangere fra hele landet. Koret har blandt andet indspillet med Erann DD og Søs Fenger og optrådt som backing for Julie Berthelsen og Martin Brygmann. Gunnertoft Gospel Singers har udgivet to albums, som tilsammen er solgt i mere end 185.000 eksemplarer. I julen 2017 sang koret backing i TV2s juleshow “Alletiders Jul” for bl.a. Burhan G, Nabiha, Fal
www.gunnertoft.dk

Groovy Gospel

groovy gospelGospelkoret Groovy Gospel blev etableret i 2009 og tæller omkring 30-40 medlemmer i alderen 15-60 år. Koret er en aktivitet i Aalborg Citykirke og er tilknyttet aftenskolen Den Kreative Skole. Groovy Gospel har fra start haft et aktivt koncertliv med både engagement i tilbagevendende gospelgudstjenester, kirkekoncerter og ved byfest samt medvirken på julekoncerter bl.a. i Symfonien til fordel for Frelsens Hærs julehjælp, som nu også er en tilbagevendende begivenhed.

Groovy Gospel ledes af Heidi Bisgaard, som har stor erfaring med korledelse og gospelgenren. Koret har desuden fast pianist, som er med på øvelserne og en række musikere tilknyttet, der medvirker ved koncerter efter behov.

Se teambuilding >